Book os!3 minutters læsning

I kraft af vores arbejde på UC SYD, så deltager vi begge i alskens interessante projekter, udviklingsforløb og forskningsprojekter. Det sker ikke sjældent at vi får opgaver “ud af huset” og heldigvis er det ganske ofte forbundet med at vi både får skabt nye kontakter til os selv og til vore kolleger.

Vi er derfor interessede i at bruge tid og kræfter på denne åbning for omverdenen, som vi oplever som værende gavnlig ikke alene for dig/jer som vi samarbejder med, men også i høj grad for os selv. I løbet af de seneste år har vi afholdt adskillige workshops, oplæg, foredrag, keynotes, pædagogiske dage og deltaget i udviklingsforløb, projekter og forskningssammenhænge. Samlet set betyder det at vi kan tilbyde både faglig ekspertise, men også erfaring i forhold til det at facilitere, deltage og skubbe på.

Du skal være meget velkommen til at tage kontakt.

 

At tale og holde foredrag

red-talk-iconUdvid tænkning og horisonter af og i din faglige omgangskreds. Tag dem med på en didaktisk rejse eller udfordr dem til at tænke skævt og anderledes. Vrid dagligdagen og lad dig provokere, forundre eller få ny indsigt.

Fra små intime samlinger i pædagogiske eller fagligt funderede ledelsesteams til store forsamlinger ved konferencer og stormøder. Vi nyder at få mulighed for at stimulere ny tænkning og nye idéer.

Vi taler om uddannelse, teknologi, digital læring, nye muligheder, nytænkning og vender tingene rundt, på hovedet og anskuer fremtidens kompetencer ud fra en forestilling om at der skal mere end blot måles og vejes.

 

At yde konsulentbistand

red-user-iconVi elsker at arbejde sammen med talentfulde mennesker, som stræber efter ambitiøse mål uanset om det handler om at skabe en bedre verden eller om det handler om at skabe en lokal skolehverdag, som giver mere mening eller er mere interessant eller noget helt andet.

Med efterhånden mange års fokus på uddannelse, læring og undervisning indenfor det kreative og digitale felt, kan vi bringe et væld af håndgribelig erfaring og viden med i spil. Og vi har et indflydelsesrigt og yderst kompetent netværk i ryggen, hvis nu…

Vi er til rådighed for både små og mindre projekter med veldefinerede mål til store og omsiggribende med differentierede mål. Både ved et par timer og ved større forskningsbaserede anslag.

 

At skrive om og i det digitale

red-laptop-iconProvokerende, udfordrende, indsigtsfuld, velformuleret er blot enkelte af de ord, som bliver brugt, når vi har været at til at formidle via det trykte ord.

Evalueringer, rapporter, papers, artikler og interaktive eller transmedielle produktioner til både print og web er noget vi har beskæftiget os med, men fokus er altid det samme – digital læring, uddannelse, undervisning og fokus på muligheder og fremtid.

Snak med os – vi vil gerne være med!